Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a nyílászáró értékesítés mellett. A beépítéseket minősített szakemberek végzik saját járműparkkal. Kifejezetten figyelünk a pontos, előre leegyeztetett időpont betartására.

Felmérés:

Budapest területén előzetes árajánlatkérés ellenében a felmérés díjtalan! Budapest területén kívüli felmérés esetén egyeztessen kollégáinkkal.

Mely adatok szükségesek egy elektronikus úton kért előzetes árajánlathoz?

Előzetes árajánlat elkészítéséhez értékesítő kollégáinknak szükségük van a nyílászárók/falnyílások centiméterben megadott hozzávetőleges méretére, darabszámára, színére, választott ajtó/ablak alapanyagára és a munkavégzés pontos címére.

A lehető legpontosabb árajánlat elkészítéséhez kérjük adja meg az alábbi adatokat hasonló formában:

kültéri nyílászárók darabszáma, mérete, színe, alapanyaga, funkcionalitása, üvegezése/panelezése
"2 db fehér, bukó/nyíló műanyag ablak, szélessége 120 cm, magassága 150 cm

beltéri nyílászárók darabszáma, mérete, színe, alapanyaga, funkcionalitása, üvegezése/panelezése
"3 db fehér, nyíló dekorfóliás beltéri ajtó, E kialakítású, víztiszta üvegezéssel, szélessége 90 cm, magassága 210 cm

kiszállítás, bontás/beépítés, csak beépítés, törmelékelszállítás
"bontással és beépítéssel, a bontás során keletkezett törmelékek elszállításával"

pontos cím
"1055, Budapest, Ablak utca 4"

Árajánlat készítés:

A helyszíni felmérésünk, vagy az Ön által megadott méretek és darabszám alapján egy napon belül elkészítjük komplett árajánlatunkat.

Kiszállítás:

Saját járműveinkkel végezzük a kiszállítást az építkezés helyszínére. Ez garanciális szempontból is fontos, hiszen így elkerülhetők azon szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia a helytelen szállítás miatt.

Beépítés szabad nyílásba:

Az építkezés során ha elérkezik a falazás azon szakaszába, amikor a nyílászárók már beépíthetők az elkészült szabad nyílásokba, szakembereink a helyszínen végzik a beépítést rögzítőfüllel, vagy tokon keresztüli rögzítéssel, garanciával.

Bontás-beépítés:

Amennyiben egy már meglévő régi nyílászárót kíván cserélni, szakembereink elvégzik a régi nyílászáró szakszerű bontását, majd ebbe a nyílásba beépítik az újonnan vásárolt nyílászárót, természetesen garanciával.

Takarólécezés:

Szolgáltatásain között szerepel a nyílászárók beépítéséhez szükséges szerelési hézag (purhab hézag) szakszerű eltakarása különböző szélességű, alakú és színű takarólécekkel, melyeket igény esetén cégünk biztosít a munka során.

Párkányozás:

Elvégezzük a nyílászáró beépítése során/után a külső párkányozást, illetve a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését.

Garázskapu beépítés:

Minden nálunk vásárolt garázskaput kérésre kedvezményes áron beépítünk a helyszínen. Természetesen vállaljuk a nem nálunk vásárolt garázskapuk beépítését is.

Redőny, rovarháló felszerelés:

A nyílászárókhoz megrendelt árnyékolástechnikai eszközök beépítését, felszerelését garanciával vállaljuk.

Garanciális ügyintézés:

A garanciális ügyintézés fontos dolog. Munkatársaink készek nyomon követni a nyílászárók "garanciális életét", így minden esetben azonnal tudnak intézkedni a felmerülő garanciális problémák elhárításában.

Kávafal helyreállítás vakolással vagy gipszkartonnal:

Beépítő szakembereink vállalják a kávafal helyreállítást gipszkartonnal, amennyiben erre van igény és szerződtünk a munka elvégzésére.

Ajánlatkérés