Tetőablak árnyékolás

Tetőablak árnyékolástechnikai megoldások:

Egy beépített tetőtérben a legkellemetlenebb probléma általában a betűző nap által keltett mérhetetlen hőség. Ezt lehet csökkenteni és kivédeni az egyedileg a tetőtéri ablakához gyártott különféle árnyékolási lehetőségek igénybe vételével, nem beszélve a szúnyoghálóról, ami megvéd a kéretlen behatolóktól. Az árnyékolók bő anyag-, minta- és színválasztéka lehetőséget nyújt arra, hogy a szoba színeivel, hangulatával harmonizáljon.

Tetőablakok árnyékolására és a szúnyogok, bogarak elleni védelemre az több lehetőség is lehetséges:
Belső roló, Tokozott belső roló, Külső hővédő roló, Rolós szúnyogháló

Belső roló:

a tetőablak szárnyának belső oldalának tetejére felszerelt roló, ami lefele húzva 3 állásban megállítható, beakasztható. Teljesen lehúzott roló esetén az ablak és a roló széle között vékony fénycsík látható.
Belső roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető:

Tokozott belső roló:

a tetőablak szárnyának belső oldalának tetejére felszerelt roló, ami két oldalán egy sínben fut, lefele húzva bárhol megállítható. Teljesen lehúzott roló esetén a kívülről jövő fény szabadon sehol sem hatolhat be.
Tokozott belső roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető:

Külső hővédő roló:

a tetőablak tokjának tetejére kívülről felszerelt roló, ami egy rúd segítségével, lefele húzva a tetőablak alsó részén (kívül) beakasztható, így az ablak becsukásakor a roló kifeszül. Teljesen lehúzott roló esetén a kívülről jövő fény szabadon alig hatolhat be.
Külső hővédő roló az alábbi anyagtípusokból rendelhető:

Rolós szúnyogháló:

a tetőablak belső burkolásának belső falrészére szerelt rolós szúnyogháló, mely lehúzott állapotban teljesen megvéd a kívülről jövő nem kívánatos bogaraktól, szúnyogoktól.

Tetőablak árnyékolás árlista

Tetőablak árnyékolás árlistánkat közvetlenül letöltheti innen

Ajánlatkérés