Ablakcsere szolgáltatásaink

Cégünk az alábbi szolgáltatásokat nyújtja a nyílászáró cseréje esetén. A beépítéseket minősített szakemberek végzik saját járműparkkal. Kifejezetten figyelünk a pontos, előre leegyeztetett időpont betartására.

Helyszíni felmérés

Ügyfeleink kérésére díjtalanul elvégezzük a nyílászárók helyszíni felmérését, ahol szakmai, műszaki és esztétikai szempontokat figyelembe véve nyújtunk segítséget a legjobban megfelelő termékek kiválasztásához.

 

 

Árajánlat készítés

A helyszíni felmérésünk, vagy az Ön által megadott méretek és darabszám alapján egy napon belül elkészítjük komplett árajánlatunkat.

 

 

Nyílászáró kiszállítás

Saját járműveinkkel végezzük a kiszállítást az építkezés helyszínére. Ez garanciális szempontból is fontos, hiszen így elkerülhetők azon szállítási sérülések, mely esetekben nem érvényesíthető a garancia a helytelen szállítás miatt.

 

Nyílászáró beépítés szabad nyílásba

Az építkezés során ha elérkezik a falazás azon szakaszába, amikor a nyílászárók már beépíthetők az elkészült szabad nyílásokba, szakembereink a helyszínen végzik a beépítést rögzítőfüllel, vagy tokon keresztüli rögzítéssel, garanciával.

 

Nyílászáró bontás-beépítés

Amennyiben egy már meglévő régi nyílászárót kíván cserélni, szakembereink elvégzik a régi nyílászáró szakszerű bontását, majd ebbe a nyílásba beépítik az újonnan vásárolt nyílászárót, természetesen garanciával.

 

Nyílászáró beépítés utáni takarólécezés

Szolgáltatásain között szerepel a nyílászárók beépítéséhez szükséges szerelési hézag (purhab hézag) szakszerű eltakarása különböző szélességű, alakú és színű takarólécekkel, melyeket igény esetén cégünk biztosít a munka során.

 

Párkányozás

Elvégezzük a nyílászáró beépítése során/után a külső párkányozást, illetve a belső felületre a könyöklő szakszerű beépítését.

 

 

Kávafal helyreállítás vakolással vagy gipszkartonnal

Beépítő szakembereink vállalják a kávafal helyreállítást vakolással vagy gipszkartonnal amennyiben erre igény merül fel a nyílászáró bontása és beépítése során. Szükség esetén tapéta felrakását, vagy a fal készre festését is elvégezzük.

 

Redőny és rovarháló felszerelés

A nyílászárókhoz megrendelt árnyékolástechnikai eszközök beépítését, felszerelését garanciával vállaljuk.

 

.

 

 

További ablakcsere részletek az nyilaszarocsere.hu oldalon találhatók.